Logotip Museu

Avís Legal


DADES IDENTIFICATIVES DEL TITULAR:

De conformitat amb el que es disposa en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa l'usuari que el titular del present Lloc web és:


MUSEU DE L'ARRÒS DE VALÈNCIA
Direcció:
Carrer Rosario, número 3.
46011 València
Espanya
Pàgina Web: http:// www.museodelarrozdevalencia.com
Correu Electrònic:  aymerich@arrozdevalencia.org
 
 
El Museu de l'Arròs de València titular de la WEB  www.museodelarrozdevalencia.com, la posa a la disposició dels usuaris amb la finalitat d'informar sobre les instal·lacions del museu, activitats i esdeveniments que s'organitzen.


Tots els materials que formen part d'aquesta WEB són propietat del Museu de l'Arròs de València, podent estar protegits per drets d'autor o de reproducció per part d'altres propietaris de copyright.

Queda expressament prohibida la reproducció i distribució pública dels continguts de la WEB amb finalitats comercials, en qualsevol suport o per qualsevol mig tècnic, sense autorització expressa del Museu de l'Arròs de València.
 
 
ÚS DE LA WEB:
 
La responsabilitat de l'ús de la WEB recau en l'usuari.
En aquells apartats en els quals es publiquen opinions o materials aportats voluntàriament pels usuaris, el Museu es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris o aportacions que vulneren el respecte a la dignitat humana. En qualsevol cas,  el Museu de l'Arròs de València no es considera responsable de les opinions aportades pels usuaris de la WEB a través dels espais de participació que es posen a la seua disposició.
 
 
PROTECCIÓ DE DADES:
 
Existeixen diferents formularis a la disposició dels usuaris a fi de facilitar-los una consulta, una reserva de visita o alta en la base de dades.
Aquests formularis sol·liciten dades de caràcter personal (nom, cognoms, adreça, etc.)  necessaris per a poder atendre les peticions dels usuaris. Aquestes dades s'inclouen en la base de dades del Museu de l'Arròs de València i estan protegits d'acord amb la legislació vigent.  Museu de l'Arròs de València garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es reben i la no cessió a tercers en cap circumstància, sense autorització expressa de les persones interessades.
 
 
CONTACTE:

De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades, qualsevol persona pot exercir els drets d'accés, rectificació o cancel·lació. Posen-se en contacte amb:
MUSEU DE L'ARRÒS DE VALÈNCIA
O a través del número de telèfon 96.208.40.75 o bé dirigint la seua sol·licitud a l'adreça de correu electrònic aymerich@arrozdevalencia.org